Op zoek naar onderhoud schoorsteen?

onderhoud schoorsteen
 
Robeco Antwerpen, reinigen van schoorstenen en plaatsen en onderhoud van CV-ketels.
Natuurlijk wil u dat uw huis een veilige plaats is voor uzelf en uw gezin. Daarom is het van groot belang dat zowel uw schoorsteen als uw CV-ketel jaarlijks laat reinigen door een specialist. Robeco is met meer dan 15 jaar ervaring uw betrouwbare partner in het onderhoud van schoorstenen en centrale verwarmingsketels.
kot kortrijk
VAN HOYE Schoorsteenvegen Zele, Dendermonde, Sint-Niklaas, Gent.
De verbrande gassen van een open aardgastoestel worden afgevoerd via een schoorsteen. Wanneer u aardgas gebruikt, zal uw schoorsteen heel lang schoon blijven. Aardgas is de meest propere fossiele brandstof. Bij normale verbranding ontstaat geen roet. Toch bent u in Vlaanderen verplicht om ook de schoorsteen te laten vegen bij het tweejaarlijks onderhoud van uw open aardgasketel.
opti life
Onderhoud Centrale Verwarming SCHOORSTEENVEGEN JANNEMAN.
Dit is van toepassing sinds 1 juni 2007. We zetten voor u alles even op een rijtje. DE NIEUWE VLAAMSE WETGEVING. Verplicht periodiek onderhoud van verwarmingsinstallatie én schoorsteen. voor MAZOUT ketels: JAARLIJKS was reeds verplicht sedert 1978 K.B. 6 januari 1978.
klinkerwerken
Hoe vaak moet ik mijn schoorsteen laten vegen? gezondheid.be.
door anoniem, 21 November 2013 om 1922.: Beste elk jaar moet de schoorsteen geveegd worden uit gezonder gas, om de 2jaar als je schoorsteen niet jaarlijks onderhoud met wettelijk atest zal de brand verzekering bij schoorsteen brand niet inkomen voor eventuele schade niets is verplicht als er niets gebeurd is alles ok Mvg BVBA schoorsteen technieken Bories en zoon wingene.
belfius
Jaarlijks onderhoud schoorsteen? Colemont.
Bij het plaatsen van een haard komt zoveel meer kijken dan wat u met het blote oog kan zien: ventilatie, de schoorsteen, onderhoud, rendement, Daarom gaat het kiezen van een geschikte haard ook veel verder dan enkel de keuze voor een specifiek merk of model.
Philip Hutsebaut: specialist in schoorsteenvegen, onderhoud cv en verwarmingsaudit.
onderhoud van centrale verwarming op mazout, onderhoud mazoutketel. uitvoeren van een verwarmingsaudit. herstellen van uw centrale verwarming. U kunt rekenen op onze expertise en ervaring in heel de Kempen, bv. Geel, Tessenderlo, Westerlo en Leopoldsburg. Vanuit onze uitvalsbasis in Grobbendonk, zijn we snel ter plaatse om uw schoorsteen te vegen.
Onderhoud Bulex.
Verplichte reiniging van uw schoorsteen vóór onderhoud van atmosferische ketels. Opgelet: Er is een belangrijke wijziging in de wetgeving rond het onderhoud van CV-installaties aangesloten op een schoorsteen Type B aansluiting atmosferische toestellen. Het reinigen van uw schoorsteen is een verplicht onderdeel geworden van het 2-jaarlijkse onderhoud van uw centrale-verwarmingsinstallatie.
Wanneer moet ik mijn schoorsteen laten reinigen? Energids.
Wie is verantwoordelijk voor het reinigen van de schoorsteen? Eigenaar of huurder? Als algemene regel geldt.: de huurder is verantwoordelijk voor het onderhoud van de woning en de uitrusting dus ook de schoorstenen en de verwarmingsketel en dient hij dit te betalen.

Contacteer ons