Resultaten voor rookkanaal reparatie

rookkanaal reparatie
 
De Dak en Schoorsteenspecialist Radar.
Op de oorspronkelijke offerte stond 240 voor zes manuren rookkanaal vegen en vogelnest verwijderen, dat vogelnest had de andere klusjesman al verwijderd en ze zijn in totaal anderhalf uur bezig geweest waarvan de één met de allesbrander bezig was en de ander op de schoorsteen.
goedkope lening op afbetaling
W S Schoorsteentechniek T: 0223 53 33 81.
check; Trekken van rvs dubbelwandige binnenvoeringen. WAT WIJ LEVEREN. check; Smeedijzeren kappen. check; Binnen en buitenkachels. Officieel dealer van Reny kachels. W S Schoorsteentechniek Veerweg 16 1761 JM Anna Paulowna T: 0223 53 33 81 KvK nr: 37084628 Webdesign: WNH Air Balloon Theme.
audit
Schoorsteen techniek Al 25 jaar uw schoorsteen specialist!
Voor rookgasafvoer leveren wij alle maten kachelpijp en dikwandige kachelpijpen, concentrisch, enkelwandig RVS en dubbelwandig RVS rookkanaal. Ook voor schoorsteenrenovatie INOX flexibel rookkanaal. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de benodigde schoorsteen kappen/verloopstukken en bevestigingsmateriaal. Meer informatie over schoorsteen kanalen Schoorsteen plateau reparatie.
krediet aanvragen
Beste Schoorsteenveger Brussel voor uw schouw Schouwonderhoud Willems.
De prijzen zijn afhankelijk van de vervuilingsgraad, het aantal kanalen dat moet gereinigd worden en de afstand. Onderstaande bedragen zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. 1 rookkanaal: de prijs voor het reinigen van 1 kanaal kost tussen de 60 en 100.
reizen brussel
Jacxens schoorsteen renovatie Flexibel schoorsteenvoering Schoorsteen repareren Nieuwe schoorsteen Inox schoorsteenkanalen en schouwbuizen Jacxens Brugge Jabbeke Loppem Zedelgem Torhout.
Of wenst u een rookkanaal in uw nieuwbouw te plaatsen of een nieuw verwarmingstoestel aan te sluiten op een bestaande schouw? Installeren van schoorsteenkanalen en inox flexibels. Schoorsteenbedrijf Jacxens plaatst flexibels, en enkelwandige en dubbelwandige geïsoleerde vaste rookkanalen in inox.
REPARATIE EN VERNIEUWING Lorjé Schoorsteenvegers.
Lood en zink werk. Goten schoonmaken en reparatie. Schoorsteenreparatie en of vernieuwing is van belang voor het onderhouden van uw rookkanalen en dak. Door slijtage van de kop, het voegwerk en het zinkwerk kan vocht de schoorsteen indringen. Dit kan zorgen voor vorstschade en afbrokkelende stenen. Tevens zit er staal verwerkt in een schoorsteen, wat kan corroderen. Om de conditie van uw huidige schoorsteen te verbeteren leveren wij de volgende diensten.: Oud schoorsteen repareren. Nieuwe schoorsteen aanleggen. Inspectie van oude schoorsteen/rookkanaal. Oude rookkanaal repareren, indien mogelijk.
Schoorsteen renovatie informatie prijzen laten berekenen.
Rookkanaal laten reinigen. Naast de vele metsel werkzaamheden die wij u aanbieden zoals gemetselde schoorstenen, kunt u ook bij ons terecht voor een renovatie, reiniging of het rookkanaal vernieuwen. Ook dit wordt nog weleens vergeten en kan leiden tot vergiftiging dan wel een schoorsteenbrand.
Schoorsteenvegen.
Heeft u twijfels over de staat van uw rookkanaal? Onze schoorsteenveger kan het rookkanaal inspecteren met een camera. Vervolgens zullen wij onze bevindingen aan u rapporteren en geven wij u advies. Indien gewenst maken we een offerte voor reparatie/renovatie van uw rookkanaal.

Contacteer ons