Resultaten voor schoorsteen onderhoud

schoorsteen onderhoud
 
schoorsteen - Vraag uw gratis offerte.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z.
schoorsteen - Uw gevel reinigen beschermen.
Een chemische reiniging van uw gevel bestrijdt mossen, algen, ingetrokken vuil en resten van oude gevelverf of graffiti. Wanneer u uw gevel tijdig laat onderhouden door een expert, behoudt uw woning een frisse uitstraling en voorkomt u schade door verval of vochtproblemen.
schoorsteen - Tanks reinigen, opvullen of verwijderen aan de beste prijzen.
Indien de mogelijkheid bestaat kunnen wij de oude stookolietank uit de grond verwijderen, tevens vervangen wij ook uw oude mazouttank door een betonnen waterput of septische put.Wordt uw oude mazouttank niet meer gebruikt of schakelt u over naar een andere energiebron Dan doet u er goed aan om uw stookolietank te laten reinigen en op te vullen of te verwijderen.
schoorsteen
schoorsteen
Schoorsteenbrand Brandweer Zone Centrum.
Laat een erkend vakman jaarlijks je schoorsteen vegen en vraag een attest. Bij gas is dat tweejaarlijks. Laat een vakman de schoorsteen ook controleren op loszittende delen, scheuren en lekkages. Ga na of je aan bepaalde wettelijke verplichtingen moet voldoen; brandverzekeringen en lokale politiereglementen kunnen een onderhoud verplicht opleggen. Lees meer
wc overstroomt
Schoorsteenvegen.
Onderhoud en Reinigen van Schoorstenen.: Jaarlijks zijn er honderden schoorsteenbranden die aanzienlijke schade aan woningen veroorzaken. Onderzoek heeft uitgewezen dat 40% van de schoorstenen niet periodiek wordt geveegd. Veel mensen staan niet of nauwelijks stil bij het feit dat een schoorsteen onderhoud nodig heeft. Klik hier voor meer informatie
SEO blog
Onderhoud Reparatie Projecten Cozie.
Tijdens het onderhoud van je verwarmingsinstallatie kijkt de technicus je ketel en brander na en maakt hem schoon. Ook de schoorsteen krijgt een schoonmaakbeurt. Daarna stelt de technieker de brander opnieuw correct af. Zo voldoet je installatie aan de geldende normen en blijft hij optimaal presteren. Meer info
Simulator
Schoorsteen vegen: voordelen, werkwijze en prijzen.
Dit attest kan je vervolgens voorleggen aan de technicus die het onderhoud van de stookinstallatie zal doen. Heb je een schoorsteen die gekoppeld is aan een individueel stooktoestel zoals een open haard, dan is de schoorsteen vegen zoals reeds gezegd niet verplicht.
leningen samenvoegen
VAN HOYE Schoorsteenvegen Zele, Dendermonde, Sint-Niklaas, Gent.
De verbrande gassen van een open aardgastoestel worden afgevoerd via een schoorsteen. Wanneer u aardgas gebruikt, zal uw schoorsteen heel lang schoon blijven. Aardgas is de meest propere fossiele brandstof. Bij normale verbranding ontstaat geen roet. Toch bent u in Vlaanderen verplicht om ook de schoorsteen te laten vegen bij het tweejaarlijks onderhoud van uw open aardgasketel.
lege toners inleveren
Schoorsteen vegen: Belang, Wetgeving Prijs.
Je brandverzekeringspolis kan jou opleggen om jouw schoorsteen ook van het individuele stooktoestel op regelmatige basis te onderhouden. Meestal wordt in de brandverzekeringspolis opgenomen dat je jouw schoorsteen dient te onderhouden als een goede huisvader, zonder daarbij een verplichte regelmaat van onderhoud te vermelden.
Erkend technicusschoorsteenvegeronderhoud schoorsteenvegenschouwveger.
Als s choorsteenveger nemen wij het vrijgekomen roet mee, controleren en reinigen uw schoorsteen, uiteraard leveren wij een attest voor uw verzekering af. Uw schoorsteenveger jaarlijks contacteren voor het onderhoud en vegen van schoorsteen bij verwarmingsinstallaties met mazout, hout en kolen.
Schouw reinigen Uw specialist in het onderhoud van schoorstenen.
Bevat uw schoorsteen veel roet? Dan wordt het risico op een schouwbrand steeds groter. U kan dit voorkomen door uw schouw op tijd te laten reinigen door een gespecialiseerde partij. Wij hanteren steeds dezelfde werkwijze en kunnen zo de veiligheid van uw woning garanderen.

Contacteer ons