Zoeken naar schoorsteen metselen tekening

schoorsteen metselen tekening
 
Schoorsteen lekt bij metselwerk.
Dank u wel, ik ben niet zo handig met tekeningetjes en zo, maar uw tekening is heel duidelijk. Het lekken zit echter niet bij de voet, maar aan de bovenkant. De pijp steekt een stuk uit de gemetselde schoorsteen, het water loopt dan langs de pijp omlaag en komt dan op de bovenkant van de gemetselde schoorsteen, waar het metselwerk schuin loopt.
lening
Rookkanalen: Bouwkundig detailleren details bouwkunde.
De op tekening aangegeven roetpijp is bij een dichte schouw weggewerkt in een doorgaand kanaal volgens dezelfde afmetingen als bij de pijp. Als de schoorsteen op het dak niet of moeilijk bereikbaar was werden in het kanaal, zo dicht mogelijk bij de uitmonding veeg of roet luikjes toegepast.
spelletjes
Prefab gemetselde schoorstenen voor nieuwbouw en renovatie HeBlad.
Prefab gemetselde Schoorstenen. Het belangrijkste produkt van ons bedrijf is de prefab gemetselde schoorsteen. Opgestart in 1987 als metselbedrijfje hebben we sinds 1992 een heuse metselfabriek. Sinds begin zestiger jaren werden in Nederland door slimme bouwmaatschappijen al prefab schoorstenen op de grond gemetseld en vervolgens met de kraan op de bouwmuren gehesen. In die tijd was de verhouding manuur en kraankosten veel ongunstiger als 30 jaar later. Het probleem wat in de zestiger jaren niet speelde, was de ruimte op de bouwplaats. Die is in de loop der jaren steeds kleiner geworden. De plek om de schoorstenen te metselen en uit te laten harden op de bouw is er vaak simpelweg niet meer.
dakwerken mechelen
Gemetselde schoorsteen met een bijpassend rookkanaal, gratis offerte!
Wilt u een grote schoorsteen of een design rookafvoer laten aanbrengen op uw dak dan is het belangrijk van te voren een uitgebreide tekening te laten maken zodat u een goed kosten overzicht kan laten maken door een metselbedrijf. Een schoorsteen laten metselen hoeft uiteraard niet meer te kosten dan nodig is.

Contacteer ons