Meer resultaten voor schoorsteen metselen tekening

schoorsteen metselen tekening
 
Beste Schoorsteenveger Gent voor uw schouw Schouwonderhoud Willems.
Als je de schoorsteen wel gebruikt dan is het van belang de schoorsteen regelmatig te controleren of hij nog goed is. Als er grote schade aan je schoorsteen is ontstaan, moet je schoorsteen renovatie gaan toepassen. Oorzaken van een beschadigde schoorsteen.
Uitmonding schoorstenen bovendaks: Bouwkundig detailleren details bouwkunde.
Hoog opgetrokken schoorstenen die een grote windbelasting moeten opnemen, moeten aan de kap worden verankerd. Om de schoorsteen wordt op ongeveer 2/3 van de hoogte van de dakdoorgang af een stalen strop om de schoorsteen gelegd welke met n of twee ankerstangen aan de dakconstructie wordt bevestigd.
best vpn 2017
Gemetselde schoorsteen met een bijpassend rookkanaal, gratis offerte!
Wilt u een grote schoorsteen of een design rookafvoer laten aanbrengen op uw dak dan is het belangrijk van te voren een uitgebreide tekening te laten maken zodat u een goed kosten overzicht kan laten maken door een metselbedrijf. Een schoorsteen laten metselen hoeft uiteraard niet meer te kosten dan nodig is.
goedkoop
Rookkanalen: Bouwkundig detailleren details bouwkunde.
De op tekening aangegeven roetpijp is bij een dichte schouw weggewerkt in een doorgaand kanaal volgens dezelfde afmetingen als bij de pijp. Als de schoorsteen op het dak niet of moeilijk bereikbaar was werden in het kanaal, zo dicht mogelijk bij de uitmonding veeg of roet luikjes toegepast.
persoonlijke lening

Contacteer ons